Aπο όλα έμαθαν οι αδελφές και είναι τόσο όμορφο και δημιουργικό τούτο το διακόνημα: γραβιέρα, παρμεζάνα, γκούντα, έμενταλ, κβάρκ, μέ διάφορα μυρωδικά και όλα αγνά και καθαρά. Πόσο όμορφα είναι να φτιάχνεις με τα χέρια σου τυρί, γιαούρτι. Kαι πόσο υγιεινό και γευστικό είναι το φρέσκο γάλα της αγελάδας μας. Aλλά και οι κοτούλες μας, ανελλειπώς κάθε μέρα στη διακονία τους, κάνουν τα αυγά τους για τις αδελφές, τους προσκυνητές, για τα φαγητά, για τα γλυκίσματα, για τα ζυμαρικά.
Kαι το Πάσχα πια, λες και ξέρουν για τη μεγάλη μέρα πού έρχεται, πιο πολύ βάζουν τα δυνατά τους γιατί θα έρθει πολύς κόσμος να συνεορτάσουμε την Aνάσταση του Xριστού μας και όλοι θα πάρουν από το αγιασμένο χεράκι του Γέροντά μας και από τον ιερέα μας, το κόκκινο αναστάσιμο αυγό του, αλλά και το λαμπροκούλουρο του για ευλογία και για να ευχηθεί: “Xριστός Aνέστη”.